Bulgarije

Bulgarije is naast een prachtig vakantieland tevens ook een geweldig land voor uw zakelijke ontplooiing.
Een land waar strandvakantie, skivakantie en prachtige golfterreinen een eenheid vormen met uitgebreid prachtige natuur.

Vennootschappen van Bulgaarse origine

Naar Bulgaars recht kunnen we rechtspersonen oprichten die vergelijkbaar zijn met de gangbare rechtsvormen die ook in tal van andere EU-landen gebruikelijke zijn.Bulgarije heeft een modern en flexibel vennootschapsrecht, dit maakt Bulgarije nog eens extra interessant voor internationaal zaken doen. Een voorbeeld hiervan is dat Bulgaarse vennootschappen niet alleen een Bulgaarse maar ook een internationale naam kunnen bekomen. De Bulgaarse naam is uiteraard in het Bulgaars en het Cyrillisch schrift, maar de internationale naam kan in iedere gewenste taal zijn. De internationale naam mag ook eindigen op iedere wel bekende extensie, waaronder BV, GmbH of Ltd. Ondernemers die kiezen voor Bulgarije doen dit o.a. omwille van de vele fiscale en zakelijke voordelen die dit prachtige land te bieden heeft.

Ook voor wie geen Bulgaarse vennootschap opricht kunnen we tal van voordelen bekomen door eenvoudig een branch office in Bulgarije te registeren. Een branch office is geen aparte entiteit, maar een verlengstuk van uw reeds bestaande ondernemening, als bijhuis of vaste inrichting van bijvoorbeeld uw BVBA, Ltd, GCV.

Ondernemers die nog niet steunen op het intressant Bulgaars vennootschapsrecht, maar dus toch graag gebruik willen maken van alle voordelen die Bulgarije te bieden heeft, kunnen eenvoudig kiezen om hun reeds bestaande onderneming uit te breiden of anderzijds opteren voor het oprichten van een nieuwe rechtspersoon met een branch office in een land met optimaal ondernemersklimaat. Wij kunnen u begeleiding bij het financieren van uw onderneming via (Europese) fondsen en subsidies. Hierdoor bekomt de moedervennootschap niet alleen een zeer toegankelijk en flexibel vennootschapsrecht, zo bekomt de onderneming in zijn geheel ook het zeer gunstige belastingvoordeel dankzij de branch op fiscaal vriendelijk grondgebied. Deze vennootschappen kunnen door ons voor u op afstand worden opgericht, maar u kunt natuurlijk ook naar Bulgarije komen voor de oprichting en ter zelfde tijd wat vakantie en ontspanning nemen in dat prachtige land.

Bulgaarse arbeidskrachten, als zakenjurisdictie biedt Bulgarije ook zeer goed opgeleide arbeidskrachten, dit tegen de laagste loonkosten in de Europese Unie, dit alles onder zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Eveneens biedt de overheid ook diverse tax-incentives voor ondernemingen die Bulgaarse arbeidskrachten in dienst nemen. Zo kan er bijvoorbeeld onder voorwaarden voor een periode van 5 jaar volledige vrijstelling worden verkregen inzake vennootschapsbelasting.

Hoe neem je met ons contact op?

E-mail: europeesondernemen@gmail.com

E-mail: zwartelijstvermelding@gmail.com

Telefoon: +32 486 932 613