Contact 

Hoe neemt u contact met ons op ?

Een eerste contact is altijd via email, daar kan u een korte omschrijving geven van wat u wenst te bekomen. Tevens vermeld u uw contact gegevens – WhatsApp, Skype, Viber, of uw mobiel nummer – en de tijden van bereikbaarheid volgens uw agenda. Wij zullen u dan bij onze eerstvolgende mogelijkheid contacteren. Wij trachten binnen de twee werkdagen gevolg te geven aan uw verzoek of oproep. Wie z’n situatie urgent acht, u kan ons gratis bellen via WhatsApp, Skype en Viber. Hoop er niet op dat u ons kan bezig houden met SMS verkeer. Het zou ons veel te veel tijd kosten. Sms’en is een bezigheid die u rustig mag reserveren voor uw privézaken. Wij danken u voor uw zakelijk begrip.

Frequently Asked Questions

u

Welke diensten verstrekt u voornamelijk?

  • het tot stand brengen van sociale uitkering
  • het opzetten van een fiscaal vriendelijke onderneming met vrijstelling van oprichtersaansprakelijkheid
  • het registreren van rechtspersonen (waaronder de registratie van natuurlijke personen via de bevolkingsdienst / rijksregisters. Sommige noemen dat domicilieadres)
  • het regelen van verblijfsvergunningen en tewerkstelling
u

Allicht word ik zakelijk niet ernstig genomen wanneer ik niet minimaal 18.400 euro inbreng in de onderneming. De grootteorde aan startkapitaal bij de oprichting van een vennootschap is waarschijnlijk belangrijk?

Het grootste Antwerpse diamantbedrijf Eurostar Diamond Traders was een groothandelaar in zowel geslepen als ruwe diamanten en draaide in zijn laatste boekjaren omzetten van 1,6 tot 2,5 miljard euro. Tot begin 2019 was dit bedrijf de voormalige nummer één van de Antwerpse diamantsector in handen van de diamantairsfamilie Mehta.
Een dubieuze constructie op Jersey werd met medewerking van de ABN AMRO bank voor het diamantbedrijf Eurostar Diamond Traders opgezet.
 
Nu bent u allicht aan het denken ‘wat heeft dat te maken met mijn bedenking over het minimaal aan kapitaal dat ik moet inbrengen om mijn onderneming ernstig voor de dag te laten komen’
Wel de reden dat ik Eurostar Diamond Traders even als voorbeeld neem om iets te duiden is eenvoudig als volgt:
Er werd een postbusvennootschap opgericht in Jersey in begin 2008. Deze vennootschap kreeg de naam United Vision Limited. De structuur was opgericht met een maatschappelijk kapitaal van slechts 2 pond en werd officieel bestuurd door een kantoor dat nog duizenden andere postbusbedrijven op hetzelfde adres op Jersey beheert.

De vennootschap United Vision Limited werd opgericht om een deel van de diamantvoorraad op te kopen, ter waarde van 90 miljoen dollar. Dit terwijl het eigen vermogen van de vennootschap slechts 2 pond bedroeg. Waarom zou u dan wakker liggen van wat een ‘ernstig genomen’ eigen kapitaal moet bedragen?
u

Heb ik voldoende aan 1 zakelijke rekening?

Best voorzie je meerdere rekeningen en je draagt er zorg voor dat de rekeningen waar aanzienlijke bedragen opstaan niet gekend zijn bij de overheid.  Er zijn tal van redenen waarom (financiële) discretie belangrijk is.

Een van die reden is dat je de onderneming dient te beschermen tegen destructief beslag via de bankrekeningen. Jaarlijks gaan immers veel gezonde ondernemingen de vernieling in omdat justitie ‘in het kader van een onderzoek’ de zakelijke rekeningen blokkeert.

Uw onderneming wordt o.a. op die manier door de overheid vleugellam gelegd.  De continuïteit van uw onderneming komt dan in het gedrag terwijl de vorderingen van leveranciers en elke medecontractant onverminderd blijft voortbestaan.
Niet zelden is het voor justitie de bedoeling van op die manier de uitlokking van het faillissement te bewerkstelligen. De curatoren die vervolgens door justitie worden aangesteld krijgen op die manier een ‘mooi’ faillissement in handen waarbij zijzelf en hun contacten binnen justitie zich kunnen verrijken.

Wanneer dit zich voordoet kan u er van op aan dat u niet alleen op een legale manier beroofd wordt maar vervolgens ook persoonlijk veroordeelt wordt. De reden ligt voor de hand, eens de destructieve handelingen gesteld zijn bestaat de taak van de rechter er uit om de handelingen bij justitie op rechtmatige wijze te rechtvaardigen en alles in te dekken.

%

BETROUWBAAR

Wij nemen heus wel zelf contact met u op. Stuur ons gewoon wat informatie ter voorbereiding. Wij analyseren en geven u reeds bij het eerste contact al een indicatie voor een oplossing. Afspraak en persoonlijke meeting kan nadien op een van onze kantoren of zelfs bij u ter plaatse.

E-mail: europeesondernemen@gmail.com

E-mail: zwartelijstvermelding@gmail.com

Tel. nummer: 0486/932.613 (Belgisch nummer)