Domicilieadres

Domicilieadres & Buitenland

Bescherm uw privacy en stel uzelf en uw familie veilig tegen ongewenst bezoek zoals deurwaarders of schuldeisers. Geeft uzelf de rust en de tijd om uw zaken op orde te krijgen en nadien uw schulden & problemen op te lossen. Het is niet duur, kan uw schuldeisers en ander kwelgeesten op afstand houden, zal u de tijd en rust geven om uw tijdelijke problemen op te lossen.

In alle vrijheid kan u kiezen waar uw officieel adres van registratie komt te staan. We kunnen u zelfs legaal op meerdere plaatsen ter zelfde tijd registreren, ongeacht waar u wilt wonen of verblijvende bent. Het klinkt logisch, maar toch zijn veel mensen niet op de hoogte van al de procedures. Hoe het legaal moet, hoe het eenvoudig & praktisch kan, wij hebben de know-how in huis, weten wat kan.

N

Even weg van deurwaarders en schuldeisers

U zoekt een adres in het buitenland, dat kan voordeliger dan u denkt.  Vaak is het – al dan niet tijdelijk – een prima oplossing voor uw problemen, een verhuis of registratie naar het buitenland.

Ook in uw eigen land hebben we dergelijke adressen ter registratie tot beschikking. Neem er echter nota van dat de procedure verschillen al naargelang het land. Dus ook hier blijkt eens te meer het grote verschil tussen de EU-lidstaten. Het kan dus wel om u binnen het huidige land van registratie te herregistreren op een andere locatie binnen uw landsgrenzen, maar even over de grens kijken is vaak op tal van vlakken voordeliger en interessanter.

U registreren kan ook voor langere tijd, of zelfs permanent. U kiest waar u zich het best in kan vinden. We kunnen voor u voorzien in post doorzendservice en voor de beste totaaloplossing op uw maat.

Deze service is enkel na afspraak en persoonlijk contact onder zeer strikte privacy voorwaarden mogelijk. Onze discretie is ook hier alweer absoluut.

N

Meer info

Hoe neem je met ons contact op?

E-mail: europeesondernemen@gmail.com

E-mail: zwartelijstvermelding@gmail.com

Telefoon: +32 486 932 613