Financieringen

Welke mogelijkheden tot financiering van een project of onderneming zijn er beschikbaar?

Wie niet het nodige startkapitaal ter beschikking heeft om een onderneming volwaardig op te richten kan op ons rekenen. Wij bieden leningen via private financiers. Investeerders zoeken constant naar goede bedrijven met toekomst. Het zijn Business Angels die u het geld als lening verstrekken.

Ja

Financiering?

Nee

Begeleiding & Maatwerk

u

Begeleiding bij het toepassen van financieringsmogelijkheden

Gebruik maken van financieringsmogelijkheden is complexe materie. De gemiddelde ondernemer heeft vaak onvoldoende ervaring om dit in eigen beheer te doen. Daarom is het goed om te weten dat wij reeds vele cliënten succesvol heeft begeleid bij het vinden van de weg in het toepassen van financieringsmogelijkheden en het begeleiden bij de aanvraag daarvan. De voorwaarden zijn per dossier te onderhandelen. Neem contact met ons op en laat weten naar wat u zoekt.

u

Maatwerk rapport voor de analyse van de financieringsmogelijkheden

Een van de handige diensten die u als ondernemer bij ons kan bekomen voorziet in het opstellen van een maatwerk rapport. Wij kijken eerst uw dossier helemaal na en zullen na de haalbaarheidsstudie een voorstel doen. In een dergelijk rapport onderzoeken wij voor u op basis van de activiteiten van uw onderneming of project al de mogelijkheden tot financiering. Alles is helemaal transparant: geen verrassingen. Op basis van dit rapport komt u de exacte voorwaarden te weten en kunt u veilig besluiten om een aanvraag in te dienen. Wij hebben toegang tot enkele topinvesteerders. De voorwaarde is wel dat u een degelijk professioneel dossier hebt, een dossier dat kan overtuigen. U beslist wat, waar, wanneer, hoeveel en met wie u in zee wil gaan.

Hoe neem je met ons contact op?

E-mail: europeesondernemen@gmail.com

E-mail: zwartelijstvermelding@gmail.com

Telefoon: +32 486 932 613