Tarieven

Maatwerk is vakwerk.

Wij hanteren voor iedereen een eenvoudig en transparant tarief, wij werken voor de klant op basis van “no cure no pay”.

Wij helpen u, ongeacht of het gaat om het oplossen van problemen of het realiseren van dromen.

U komt voor geen onaangename verrassingen te staan, op voorhand komen we met u overeen wat de vergoeding voor maatwerk zal zijn.

Ter verduidelijking enkele voorbeelden:

;

U hebt een vennootschap die u liever kwijt dan rijk bent. Maar wat is het probleem? Wilt u dat wij die probleem vennootschap overnemen van u ? Zoekt u snel een zaakvoerder of overnemer die u ontlast van uw verantwoordelijkheden ? Verkiest u een operationele man of liever een tijdelijk crisismanager en een onderhandelaar ? Wilt u de vennootschap en haar problemen ergens onderbrengen waarbij u veilig bent ? Zoekt u een investeerder of een lening? Dit zijn het soort vragen dat we natuurlijk even met u dienen door te nemen om duidelijkheid te scheppen binnen wensen & mogelijkheden. Op basis van uw wensen en noden maken wij u een offerte voorstel.

;

U wil een adres voor een rechtspersoon of natuurlijk persoon in het buitenland.

Dat kan – al naargelang welk land u verkiest – van 1000 Euro per jaar tot 3000 Euro per jaar. Afhankelijk van wat, waar en hoe u dat wenst.

;

U wenst een vennootschap op te richten. In welk land, welke structuur ? Wij kunnen u natuurlijk makkelijk van A tot Z helemaal op weg zetten. De investering is ongeveer 2500 euro voor een volledig pakket.

;

U wil een analyse en rapport over uw zaak. Wij kunnen bij u aan huis of op de zaak komen en maken eventueel ter plaatse de analyse. Afhankelijk van het aantal studie-uren zal dan besproken worden wat de vergoeding voor dergelijk analyse zal zijn.

;

U wenst ons voor langere tijd ? Dat kan aan vooraf besproken uurloon op basis van freelance. Desgewenst kan u iemand van ons team zelf op de payroll plaatsen.

Detachering van personeel.

Neem alle buitenlandse werknemers in landen zoals Nederland en België weg en je hebt een economie die op apengapen ligt.

Wanneer is het legaal, hoe moet u het aanpakken? Legaal mensen of bedrijven voor u laten werken. Opgeleide mensen, die geselecteerd worden door bureaus ter plaatse. Wij kennen deze markt door en door, wij hebben de oplossing voor uw bedrijf.

Politici praten er graag over, hoe ze ‘dat probleem’ gaan aanpakken. Maar detachering is helemaal geen probleem. Er is nu eenmaal vrij verkeer van goederen en diensten in de EU. Laat u niets wijsmaken omwille van een politiek agenda, Europese wetgeving gaat immers altijd boven de Nationale wetgeving. De mogelijkheid op detachering is een van de weinige voordelen die Europa tot stand bracht voor ondernemers, doe er dus uw voordeel mee.

Ingenieurs, Informatici, lassers, bouw… wat u ook zoekt, wij hebben de juiste man of vrouw voor uw vacature.

Hoe neem je met ons contact op?

E-mail: europeesondernemen@gmail.com

E-mail: zwartelijstvermelding@gmail.com

Telefoon: +32 486 932 613